Home Sitemap Contact

Riolering

Technisch bedrijf H. Zwart b.v. legt riolerings installaties aan in woningbouw, renovatie, jachthavens, winkels en bedrijven. Heeft u een riolering die aan vernieuwing toe is? Of heeft u een nieuw te bouwen woning of bedrijfspand waar u nog de riolering en overige loodgieterswerkzaamheden voor moet regelen? Voor vragen of een offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij komen graag een keer bij u kijken om een gepaste offerte uit te brengen.

Heeft u een verstopte afvoer

Een rioolverstopping of een afvoerverstopping ontstaat bijna nooit spontaan. Vaak is de verstopping al een tijdje aanwezig, maar laat deze nog wel water door. Vaak duurt het langer voordat de douchebak, of spoelbak leeg gelopen is, of maakt deze een borrelend geluid als het toilet doorgetrokken wordt. Dit duidt op een beginnende verstopping.

afvoer verstopt

Een verstopte afvoer van de wastafel, bad, douche of gootsteen of toilet? H. Zwart b.v. kan u helpen om deze verstopping op te lossen. Wacht u niet te lang met een verstopt riool! Het kan leiden tot lekkages, waterschade en stankoverlast.

Verstopping?? Bel 035 - 52 57 024

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor reparaties of onderhoud. Voor vragen of een offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.